מתכונים

מתכון קאפקייק בננה

קאפקייק בננה

סוג מתכון: אפייה | זמן הכנה: 35 דק' | רמת קושי: קל
מצרכים:
100 גרם רסק תפוחים
1/2 כוס סילאן
1/3 כוס שמן צמחי
מחית מבננה אחת
80 גרם מחית אבוקדו
קורט מלח
כוס קמח
כפית אבקת אפייה
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
70 גרם שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 170 מעלות צלזיוס.
בקערה, טורפים את הביצה, הסילאן, השמן, מחית הבננה והאבוקדו, עד לקבלת בלילה אחידה.
מנפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון ואגוז המוסקט ומערבבים בעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה. חשוב להקפיד שלא לערבב יתר על המידה.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים קלות, עד להטמעה בתערובת.
מחלקים את התערובת, בין תבנית שקעים (מומלץ להניח עטרת נייר בכל שקע) ואופים במשך כעשרים דקות, עד להזהבה קלה.
הצעת הגשה: ניתן לבזוק אבקת סוכר.